Home

miranda
Mijn passie is mijn beroep en mijn beroep mijn passie. Wat u zeker terug ziet in mijn foto’s. Mede, omdat ik vanuit huis werk, kan ik de prijzen laag houden. Ook voor fotobewerkingen bent u bij mij op de juiste plaats.

Ik besteed veel tijd aan het voorbespreken van een huwelijksreportage, wat op de huwelijksdag voor iedereen een ontspannen sfeer geeft, aangezien ik dan al op de hoogte ben van de wensen van het bruidspaar.
Huwelijksreportages worden over het algemeen binnen 14 dagen afgeleverd.

Ik hoop dat deze korte beschrijving een idee geeft van mij en van mijn werk.
Maar wilt u echt weten hoe ik te werk ga, dan moet u zeker contact met mij opnemen.

____________________________________________________________

Portret-, kinder-, groeps-, zwangerschaps-, bedrijfs-, rouw- en dierenfotografie. Ook feesten en partijen kunnen wij vastleggen op foto.

Zelfs voor schoolfoto’s bent u bij ons aan het goede adres. Kortom; voor alle soorten fotografie.

Heeft u een foto die om een speciale bewerking vraagt dan kunnen wij die voor u bewerken.

Wij zijn gevestigd in Hoofddorp (Noord-Holland)
Wij werken ook vaak in de omgeving Budel (Noord-Brabant)

Groetjes, Miranda

cadeaubon

0

Previous Post

© 2020 Miranda Fotografie

Ontwerp: Heini Peters